Anmälan till föreläsning

Välkommen till Executive Associates föreläsning med Anders Hansen den 20 november på anrika Strandvägen 7A

Föreläsning Hjärnstarkt av Anders Hansen överläkare Psykiatri och författare
Vill du bli mer stresstålig, må bättre, förbättra ditt minne och bli mer kreativ och intelligent?
Se då till att röra på dig! Den moderna hjärnforskningen visar att motion och träning får fullständigt ofattbara effekter på hjärnan, det organ som påverkas allra mest av att vi rör på oss. Och det här gäller för både barn och vuxna, ja, till och med för äldre! Anders Hansen, överläkare i psykiatri, berättar om den senaste vetenskapen kring hur träning direkt påverkar hjärnans funktioner och vår hälsa.
Anders har skrivit böckerna ”Hälsa på recept” och ”Hjärnstark”. Han menar att fysisk aktivitet är det viktigaste man kan göra för sin hjärna. Anders ger konkreta tips på hur du ska röra på dig för att få de positiva effekterna – som är så omfattande att man faktiskt kan kalla dem för en mental uppgradering!
När du rör på dig blir du inte bara piggare och mår bättre. Träning påverkar även koncentrationen, minnet, sömnen, kreativiteten och stresståligheten – till och med din personlighet och intelligens. Du tänker helt enkelt snabbare och kan lägga i en extra ”mental växel”, till exempel för att kunna koncentrera dig när det är stökigt omkring dig. Och alla som rör på sig får de här fördelarna – barn, vuxna och äldre. I boken Hjärnstark får du ta del av aktuell forskning och veta hur du ska träna för att uppnå alla positiva effekter som forskningen har kunnat visa.
– Vi människor har inte bara en kropp som är byggd för rörelse. Även vår hjärna är byggd för det. Fysisk aktivitet är medicinen vi glömde för att ingen tjänade pengar på den. Det är ofattbart att inte fler känner till hur viktigt det är för hjärnan att vi rör på oss. Om du inte är fysiskt aktiv fungerar inte din hjärna så bra som den skulle kunna, säger Anders Hansen
Eventet genomförs på Strandvägen 7A i deras anrika miljö med ett begränsat antal exklusiva platser för bästa upplevelse
När: den 20 november klockan 13.30
Förutsättningar och anmälningsavgift: anmälan är bidande och för dig som ännu inte är kund till Executive Associate utgår en avgift om 750 kr per person
Förtäring: kaffe och kaka kommer att serveras
Agenda för dagen:
Välkommen – Andrea Pohl 5 min
Hjärnstark – Anders Hansen 60 min
Avrundning kaffe och mingel med talare och arrangör
Anmälan skickas till andrea.pohl@executiveassociate.se
Ange: ditt namn och faktureringsadress (och eventuellt kostnadsställe)
Varmt välkommen!
VD Andrea Pohl

Kontakta oss

Scroll to top